Börja dyka

Alla våra bokningsbara kursdatum har startgaranti – d.v.s. att om du anmält dig till ett datum så kommer kursen att gå på detta datum.

Finns inget datum eller hittar du inget som passar? Kom med önskemål, så kontaktar vi dig!

Pooldyk

Prova-på-dyk
Detta är ingen kurs som genererar ett certifikat utan syftar till att på ett tryggt sätt introducera dykning för personer som är nyfikna på dykning. Dykningen sker i kontrollerad miljö, oftast pool, med och under direkt överseende med en dykinstruktör.

Pris: Provdyken sker på helger och kostar 795 kr.
Ingår: Lån av komplett dykutrustning samt en värdecheck på 400 kr som du kan nyttja vid bokning av kursen Open Water Scuba Diver.

Open Water Scuba Diver
Denna kurs är undervattensvärldens startkurs som certifierar dig som dykare. Här lär du dig grunderna i kunskap och färdigheter som du behöver för att självständigt kunna dyka säkert på egen hand. Efter att ha klarat denna kurs anses eleverna kunna klara sig i öppet vatten utan överseende, förutsatt att dykningen motsvarar miljöerna som man utbildats i.

Vi utbildar även juniorer!

Pris: 3995 kr för teori och pool, 1995 kr för utedyk.
Ingår: Digitalt kursmaterial, utrustningshyra inkl. luftfyllningar, transport av utrustning, presentkort (50%) på Prova-på-dyk som du kan använda för att inspirera en framtida dykkamrat.