Fortsätt dyka

Alla våra bokningsbara kursdatum har startgaranti – d.v.s. att om du anmält dig till ett datum så kommer kursen att gå på detta datum.

Finns inget datum eller hittar du inget som passar? Kom med önskemål, så kontaktar vi dig!

Refresher Scuba-eLearning
Denna eLearning ger dig tillgång till den mest uppdaterade teorin krin sportdykningens grunder. eLearningen kan kompletteras med färdighetsdyk och ger dig då ett certifikat på dina uppdaterade kunskaper. Dykare som har genomgått Refresher Scuba kan använda dokumentationen för att hjälpa dykguider, Divemasters, semesterorter, båtkaptener och andra att utvärdera dykarens utbildning och beredskap för att säkert kunna delta i specifika dykaktiviteter.


Refresher Scuba-dyk
Detta är ett uppdateringsprogram som ger övervakad repetetionsövningar på Open Water Scuba Diver-nivå för dykare som behöver återupprätta färdigheter på grund av långvarig frånvaro från dykaktivitet eller andra faktorer. Dykare som har genomgått Refresher Scuba kan använda dokumentationen för att hjälpa dykguider, Divemasters, semesterorter, båtkaptener och andra att utvärdera dykarens utbildning och beredskap för att säkert kunna delta i specifika dykaktiviteter.


Advanced Open Water Scuba Diver
Advanced Scuba Diver är en fortbildningskurs för certifierade dykare. Det är ett trevligt sätt att med fortsatt övervakad utbildning få en upplevelse utformad för att introducera dykare till en mängd olika dykaktiviteter undervisad helt i öppet vatten. Efter slutförd kurs anses dykaren vara kompetent att delta i dykning inom de områdena som dykts under kursen.


Nitrox Diver
Denna kurs ger den kunskap som krävs för att använda syreberikad luft – EANx – som andningsmedium. Kursen undervisas som en fristående specialkurs för certifierade dykare. Efter att kursen har slutförts kan dykaren använda EANx (upp till EAN40) i dykaktiviteter med öppet vatten utan direkt tillsyn.


Rescue Scuba Diver
Denna kurs utbildar dykare i de kunskaper och färdigheter som behövs för att hantera risker och effektivt hantera och begränsa problem i vattnet och dyknödsituationer. Ingår: assistans, transporter, yträddningar och räddningar från
botten. Kursen är också en förutsättning för vidare utbildning som NAUI Skin Diving Instructor, NAUI Assistant Instructor, NAUI Divemaster och NAUI Instructor.


Poseidon Rebreather Diver
Denna kurs riktar sig till dig som redan är Open Water- och Nitroxcertifierad och nyfiken på att dyka med slutet system – Rebreather.


Master Scuba Diver
Kursen är en omfattande fortbildningskurs för engagerade dykare som vill öka sin förståelse och njutning av dykning till det maximala. Tyngdpunkten ligger på ett aktivt deltagande av eleverna och praktisk tillämpning av kunskap i öppet vatten efter en klassdiskussion i ämnet. Denna kurs är en utmärkt utveckling mot ledarskapsroller. Vissa ämnesområden är en genomgång och utvidgning av material från tidigare kurser.


Personlig dykcoach
JoyDive har glädjen att hjälpa många dykare att fintrimma och förbättra sin dykning utifrån din egna förutsättning. Det kan handla om att bli en tryggare dykare eller att öva på moment eller finslipa trim och avvägning. Detta passar alla – från nykläckta dykare till mer erfarna!
Innan tillfället ingår gratis konsultation för att planera och lägga upp träningen för att du ska känna att du får ut maximalt av vårt dykmöte!


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0